Manana Village | Festipi 

Manana festival camping  op loopafstand van de douches wc’s en horeca

Optionele producten:

Als je tijdens het festival een extra ontspannen verblijf wilt, hebben we ook enkele extra producten die je kunt bestellen tijdens het boekingsproces. Campingstoelen, tafels of zelfs echte koeienhuid in je accommodatie!

Vanaf €119,- per Tipi

Voor de duur van het gehele festival zodra de camping open gaat tot sluiting van de camping.

Over deze accommodatie:

 • Perfect voor twee personen met een diameter van 3 meter 
 • Dikke Nomad 10.0 slaapmatten
 • Zachte kussens met kussenslopen
 • Dikke en zachte slaapzakken
 • Tent van meer dan 2,7 meters hoog. Oftewel, je kunt er gewoon in staan!
 • Perfecte luchtcirculatie

Let op, dit jaar worden het maximaal 50 Festipi’s aangeboden om te boeken. Festivaltickets en campingtickets zijn niet inbegrepen bij deze boeking! De verkoop begint op 1 november 2018. Dus, wees op tijd voordat je te laat bent!

Wil je tijdens het festival comfortabel overnachten? Met alle positieve elementen van een traditionele tipi. Zoals de perfecte lichtcirculatie die ervoor zorgen dat bij koud weer de tipi snel warm is en bij warm weer de tent lekker koel blijft.

Daarnaast heb je het gemak van de hoogte van deze tent en kun je er gewoon in staan (lees: meer dan 2,5 meter hoog). De beleving van deze tent met geweldig artwork zorgt ervoor dat het feestje op het festival helemaal af is. De Festipi twee persoons is een Tipi tent met een doorsnede van 3 meter. Ideaal voor 2 personen.

Wat zit er allemaal in de tent:

 • Dikke Nomad 10.0 slaapmatten
 • Zachte kussens met kussenslopen
 • Dikke en zachte slaapzakken
 • (Optioneel) Echte koeiehuid op de vloer
 • (Optioneel) Camping stoeltjes & tafeltjes

Manana Manana vindt plaats van 13 juni t/m 16 juni in Vorden, Nederland.

De accommodaties zijn alleen beschikbaar op de normale camping van het festival.

De camping gaat open op donderdag 13 juni 2019 om xx.xx (tijd moet nog bekend worden) uur en gaat weer dicht op maandag 17 juni om 12.00 uur. Inchecken is mogelijk tot 22.00 uur in de avond en de volgende dagen vanaf 08.30 uur in de ochtend. Als u laat wilt inchecken, is er een mogelijkheid om een upgrade bij te boeken.

Accommodatie Ticket
Na het boeken, ontvang je een ticket. Deze geeft jouw toegang tot jou eigen persoonlijke accommodatie, maar niet tot het festival Manana Manana 2019 of de camping van het festival. Daarvoor moet je een aparte ticket kopen bij het festival. Een aantal dagen voor je reis naar Manana Manana, ontvang je een andere e-mail van ons met extra informatie.

Check-in
Je kunt inchecken bij de receptie van de Manana Village bij aankomst. Onze hosts zullen je netjes ontvangen en brengen je naar je eigen accommodatie. Tijdens de check-in, zullen we samen met je kijken of alles naar wens is.

Check-out
Na het evenement hopen we je nog even gedag te kunnen zeggen. Dus loop vooral even langs, want immers, je bent nu een deel van de Manana Village Tribe geworden!